
Ülkemizde 22 Kasım gününü içine alan hafta; Türk Dişhekimleri Birliği ve Odalarımız tarafından toplum ağız ve diş sağlığı farkındalığını arttırmak, doğru ağız ve diş sağlığı alışkanlıklarını kazandırmak, genel sağlığın ayrılmaz bir parçası olan ağız ve diş sağlığı konusunda izlenen politikaları değerlendirmek ve mesleki sorunlara dikkat çekmek amacıyla “Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası” olarak kutlanmaktadır.
Meslek örgütü olarak; koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerine öncelik veren, insan gücü planlamasını ihtiyaç, talep ve nüfus kriterlerine göre belirleyen ulusal sağlık politikaları oluşturarak, ağız ve diş sağlığını çağdaş ülkeler seviyesine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.
Sağlık ordumuzun vazgeçilmez bir parçası olan tüm meslektaşlarımızın Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftasını ve Dişhekimliği Gününü kutluyoruz.
-
YEŞİLAY DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.10.08.2026 -
A LİFE HASTANESİ YETKİLİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.10.08.2026 -
ÇANKIRI - MERKEZDE ÇALIŞAN MESLEKTAŞLARIMIZI ZİYARET ETTİK05.08.2026 -
ÇANKIRI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ BAŞHEKİMİ OĞUZKAAN ÜNAL'I ZİYARET ETTİK05.08.2026 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR. MEVLÜT KARATAŞ’I ZİYARET ETTİK05.08.2026 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2025-2026 YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ05.08.2026 -
LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANI SAYIN PROF.DR. FİGEN ÇİZMECİ ŞENEL’İ ZİYARET ETTİK03.08.2026 -
BİYOSEN YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.03.08.2026 -
ANKARA BÖLGESİ VETERİNER HEKİMLERİ ODASI YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ-03.08.202603.08.2026 -
PROF. DR. MERVA SOLUK TEKKEŞİN’İ TEBRİK EDİYORUZ03.08.2026


