1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Tdb 26. Uluslararasi Dişhekimliği Kongresi Ve Expodental 2022 Sona Erdi.
TDB 26. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ VE EXPODENTAL 2022 SONA ERDİ.

İstanbul Dişhekimleri Odamızın organizasyonunda gerçekleştirilen Kongre öncesinde, Meslek Sorunları Sempozyumu kapsamında, mesleğimizin geleceğine yön verebilmek, meslek politikalarının ulusal ve uluslararası düzlemde gelecek projeksiyonunu çizmek amacıyla 5-6 Eylül 2022 tarihlerinde "Dişhekimliği Mesleğinin Geleceği Çalıştayı" düzenlendi.

6-7 Eylül 2022 tarihlerinde ise TDB MYK Üyeleri ile Oda Başkan ve Genel Sekreterleri Toplantısı aşağıdaki gündemle yapıldı:

- TDB Kongre ve Fuar Yönetmelik taslağı

- TDB Akademi çalışmaları

- Odalardan gelen gündem önerileri

- MSS "Dişhekimliği Mesleğinin Geleceği Çalıştayı" raporları

Toplantının ardından TDB 26. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2022, İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC) 8 Eylül 2022 tarihinde yapılan açılış töreni ile başladı. Zengin bilimsel ve sosyal içerikli Kongre, 10 Eylül 2022 tarihinde yapılan kapanış töreni ile sona erdi.

Expodental 2022, 8-11 Eylül 2022 tarihleri arasında 4 gün boyunca açık kaldı.

Mesleki gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip etme fırsatı bulduğumuz bu büyük organizasyona verdikleri emek, bize gösterdikleri yakın ilgi ve konukseverlik için İstanbul Dişhekimleri Odası Kurullarına, Kongre Organizasyon Komitesinde görev alan tüm meslektaşlarımıza ve idari personele teşekkür ederiz.

2023'te,

Cumhuriyetimizin 100. yılında, başkent Ankara’da görüşmek üzere...

https://youtu.be/mqWhV1cQuns

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam