1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Soma Maden Ocaği Faciasi
SOMA MADEN OCAĞI FACİASI

Sevgili Meslektaşlarımız;

Soma'da meydana gelen ve maalesef önlenebilecek bir kaza yüzünden yüzlerce maden işçisinin vefat haberi, mesleği insan hayatı olan biz dişhekimlerini derinden üzmüştür. Maden ocağında halen mahsur olan işçilerin iyi haberlerini almak umudunu hala taşımak istiyoruz.

Ölen işçilere rahmet ve kederli ailelerine sabırlar diliyoruz.

Artık ülkemizde bu haberleri duymak bu acıları yaşamak istemiyoruz. 20 gün önce Soma'daki maden ocakları ile ilgili verilen araştırma önergesi mecliste reddedilmişti, gerekçesi ise hükümetin bu konularda çok ciddi olduğu ve araştırmaya gerek olmadığıydı. Kazalar ülkemizde ne yazık ki geliyorum diyor, ancak sistemlerimiz bu geliyorum sesini duymaya odaklı değil.

Ülkemizin, ailelerin böyle acılar görmeyeceği güzel günler hayal ederken, tekrar herkesin başı sağ olsun diyoruz.

Ankara Dişkekimleri Odası Yönetim Kurulu

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam