1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Botoks Ve Dermal Dolgu Hk.
BOTOKS VE DERMAL DOLGU HK.

Medikal Estetik Tıp Derneği’nin Sağlık Bakanlığı’na başvurarak “dişhekimlerinin dermal dolgu ve botoks uygulamaları”nın yasal çerçevesini sorgulaması üzerine Sağlık Bakanlığı’ndan bir belge tarafımıza gönderilmiştir (Belgeye ulaşmak için tıklayınız).

Dişhekimlerinin çeşitli mesleki gelişim programlarına katılarak kendi alanlarında çağın getirdiği yeni uygulamalar ile teşhis ve tedavi uygulamalarını geliştirmeleri mesleki etik bir sorumluluğumuzdur. Ancak bu etik sorumluluğu yerine getirirken yetki alanımızın dışına çıkmamak konusunda yeterince dikkatli olmamız gerekmektedir. Bu gereklilik göz ardı edildiğinde ortaya çıkabilecek sorunlar hem meslektaşlarımıza hem de hastalarımıza zarar verebilecek boyutlara ulaşabilir.

Her dişhekimi arkadaşımızın kanunlarla, etik değerlerle ve her şeyden önemlisi vicdanıyla sınırlı olduğunun ve alanımızdaki uygulamaları en ileri değerler ile yapmamız gerektiğinin farkındalığıyla hareket edeceğine olan inancımızla çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam