1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Tdb Başkanlar Konseyi Toplantisi 10-11 Şubat 2017'de Gerçekleştirildi
TDB BAŞKANLAR KONSEYİ TOPLANTISI 10-11 ŞUBAT 2017'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Dişhekimleri Birliği Başkanlar Konseyi toplantısı 10-11 Şubat 2017 tarihlerinde  “The Green Park Hotel’de” Oda Başkanımız Sayın Dr.F.Serhat ÖZSOY, Başkan Vekilimiz Sayın Dişhekimi Serkan ER ve Genel Sekreterimiz Sayın Dişhekimi Ersel ÖZDEMİR’in katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Mesleğimiz ve meslektaşlarımız ile ilgili konuların  yoğun bir çalışma programı ile irdelendiği toplantılar  katılımcılar tarafından son derece bilgilendirici ve faydalı bulunmuştur.

Katılımın ülkemiz çapında  yüksek olduğu toplantılarda oda başkanları , başkan yardımcıları ve genel sekreterleri ile diğer katılımcılar bölgelerindeki durum değerlendirmeleri ile birlikte problemlerini paylaşırlar iken Türk Dişhekimleri Birliği Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile diğer organlarının üyeleri hazır bulunarak bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Toplantı sonuç bildirgesinin hazırlanması ile sonlanmıştır.

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam