1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Öğrenci Komisyonumuzun Engelli Çocuklarda Tads Çalişmasi
ÖĞRENCİ KOMİSYONUMUZUN ENGELLİ ÇOCUKLARDA TADS ÇALIŞMASI

Değerli Meslektaşlarımız,

Ankara Dişhekimleri Odası Öğrenci Komisyonu, 18-24 Kasım "Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası" kapsamında 21 Kasım Perşembe günü engelli çocuklara ağız ve diş sağlığı etkinliği gerçekleştirdi.

İnci Ser Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Gazi Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Pedodonti A.D. Araştırma Görevlisi Dişhekimi Serhan DİDİNEN tarafından velilere "Ağız Diş Sağlığının Genel Sağlık Üzerine Etkisi" hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrenci velilerinin soruları cevaplandıktan sonra, Prof. Dr. Alev ALAÇAM (G.Ü. Pedodonti A.D.) ve Prof. Dr. Seval ÖLMEZ (H.Ü. Pedodonti A.D.) akademik danışmanlığında, Öğrenci Komisyonumuz tarafından hazırlanmış bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Öğrenci Komisyonu üyelerimiz, çocuklara birebir eğitim vererek, çocukla sohbet ettiler. Çok başarılı geçen bu çalışmanın sonunda iletişimin kooperasyondaki önemi ortaya konmuş oldu.

Ankara Dişhekimleri Odası Öğrenci Komisyonu Başkanı Hasan YILDIZ, Genel Sekreteri Merve SALMANLI, Komisyon Üyelerimizden Orhan KAZAN, Meriç Kaan KUĞU,Gökçe TATOĞLU, Melike ATALAR ve Öğrenci Komisyonumuza bağlı dişhekimliği öğrencilerinden Selin ÇELEBİ, Elif MUTAFÇILAR, Betül ŞAHİN'in yanı sıra Türk Dişhekimleri Birliği Öğrenci Kolu Başkanı ve Öğrenci Komisyonu Üyemiz Mehmet YILDIZ'ın da katıldığı etkinlik sonunda, İnci Ser Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin hazırladığı sürprizle dişhekimi adaylarımız 22 Kasım "Ulusal Dişhekimliği Günü"nü kutladılar.

Bu etkinliklerinden dolayı Öğrenci Komisyonumuzu kutluyor, sevgili arkadaşlarımızı en kısa sürede meslektaş olarak da aramızda görmek dileğiyle, başarılarının devamını diliyoruz.

Ankara Dişhekimleri Odası

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam