1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Neoliberal Politikalarin Sosyal Güvenlik Sistemine Yansimalari Konulu Panel-Forum Tamamlandi
NEOLİBERAL POLİTİKALARIN SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİNE YANSIMALARI KONULU PANEL-FORUM TAMAMLANDI

KESK Büro Emekçi Sendikası tarafından 11 Mayıs 2016 tarihinde "Neoliberal Politikaların Sosyal Güvenlik Sistemine Yansımaları" konulu panel ve ardından da forum gerçekleştirilmiştir.

Moderatörlüğünü TTB Merkez Konsey Başkanı Sayın Dr. Beyazıt İlhan'ın üstlendiği panelde sırayla Avukat Dr. Murat Özveri, Dr. Ercan Yavuz ve Onur Bakır söz almıştır.

Panelin tamamlanmasının ardından Ankara Eczacılar Odası, Ankara Dişhekimleri Odası, Ses, Emekli-Sen, Genel-İş ve ESM'nin katkılarıyla gerçekleşen forumda ise Odamız adına TDB Delegesi ve Odamız 15. Dönem Genel Sekreteri Sayın Neslihan Sevim söz alarak, sosyal güvenlik sisteminin dişhekimlerine yarattığı problemlere değinmiş olup, ülke nüfusunun diş tedavilerinin, sadece kamu dişhekimlerince yapılmasının imkansızlığına, kamu dişhekimlerinin özlük haklarına, performans vb. sıkıntılara, serbest dişhekimliğinin değersizleştirilmeye çalışılmasına, bireysel emeklilik sisteminin dişhekimlerinin emekliliğinde hak kayıplarına sebebiyet vereceğine vurgu yapmıştır.

Sosyal güvenlik haftası dolayısıyla gerçekleştirilen bu etkinliği bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Paylaş

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam